Wat zeggen de gasten:

FB

Dhr. S. Vriend over de IJsselmeer Cruise: 

“Ik heb de lichte zorg aan boord als heel positief ervaren, er was veel aandacht. Ik werd op dezelfde tijden verzorgd als thuis en dat vond ik prettig. Gezien deze goede ervaring zou ik in de toekomst nogmaals gebruik willen maken van de diensten van SijFaPlus ”.

20150630_094130_resized

juni - 2015


Namens SijFaPlus:

We zijn content met de positieve reacties aan het adres van SijFaPlus. De gasten van afgelopen IJsselmeer Cruise  hebben de discrete, lichte zorg  aan boord omschreven met woorden als geweldig, zeer goed en prima idee. Dit bevestigt voor ons de meerwaarde van deze extra faciliteit aan onze gasten.

(Men gaf  hierbij aan vooral content te zijn met persoonlijke hulp bij aankleden, douchen, steunkousen of hulp bij het toedienen van  medicijnen. Alles in lichte mate zoals lichte zorg betaamt! Wij leveren graag een bijdrage aan het vaarcomfort van onze gasten!)

5

Juni - 2015


Ton Niessing, 52 jaar en Henriëtte Niessing , 51 jaar, uit Malden: Ton Niessing, 52 jaar en Henriëtte Niessing , 51 jaar, uit Malden:

“We hebben een drukke baan, waren even toe aan een paar dagen ‘eruit.’ Ons bedrijf Chipclean zit in het zelfde bedrijfspand als SijFa Cruises. De deal was dus snel gemaakt, maar we hadden geen idee wat we ervan konden verwachten. We vinden het fantastisch! De sfeer, de organisatie. We komen helemaal tot rust. Je voelt je gewaardeerd als gast. Het voelt als een warme deken. Wat een leuke club medewerkers en ook het gezelschap is leuk. Leeftijd doet er niet toe. Iedereen praat met iedereen en er is genoeg ruimte voor privacy.

December - 2014


José Willems & Betty Lamers:José & Betty 300x225

José Willems: “Mijn vriendin Betty Lamers was hier. VITA viel op de mat. Ik keek er even in, zag toen de advertentie van SijFA Cruises. ‘Dat lijkt me nou wel eens wat, zo’n riviercruise,’ zei ik tegen Betty. Spontaan zei ze: “Als jij gaat, ga ik met je mee!”

We verheugden ons erop, maar eerlijk gezegd hadden we geen idee wat we ons moesten voorstellen van een vakantie op de Rigoletto.”

Betty Lamers vult aan: “We gingen in Nijmegen aan boord. We voelden ons meteen welkom. Hartelijke bediening, prettige sfeer en wat een comfort. Alles wat in de brochure staat klopt. En nog meer zelfs! Mooie cabine, alles erop en er aan, badkamer, toilet en lekkere matrassen. Goed eten en wat waren de avonden gezellig!”

José: “ De prijs is compleet, je komt niets tekort en je bezoekt leuke en mooie steden.” Ze zegt het uit de grond van haar hart: “Jaahh, wij hebben genoten!” Betty is het helemaal met haar eens.

Vakantie vieren op rivierschip Rigoletto is een feest! Ruimte genoeg voor iedereen en ook genoeg ruimte voor privacy.

Nog eens!

José en Betty uit Boxmeer denken met plezier terug aan hun vakantie. Jose: “Schrijf er maar bij, dat dit zeker niet de eerste en de laatste keer is dat we met SijFa varen. Wij gaan graag nog eens met hen mee!”

December - 2014


Marianne van Oeveren 59 jaar uit Brielle en Ellen Nijman, 58 jaar, uit Dordrecht: Marianne van Oeveren 59 jaar uit Brielle en Ellen Nijman, 58 jaar, uit Dordrecht:

zijn al 40 jaar dikke vriendinnen. En gelukkig kunnen hun mannen ook goed met elkaar opschieten. “We voelen ons erg welkom op de Rigoletto. Het is gezellig en comfortabel. Overdag bekijken wij de stad en de markten en ’s avonds genieten we met z’n vieren van de gezelligheid aan boord. Leuk, hoe alle medewerkers meedoen aan de Crew Show & Tombola. We boften. We kochten 12 lootjes, daarop vielen maar liefst vijf leuke prijzen.”

December - 2014


Jos van Heeswijk, 72 jaar en Terry van Heeswijk, 67 jaar, uit Numansdorp:  Jos van Heeswijk, 72 jaar en Terry van Heeswijk, 67 jaar, uit Numansdorp:

 ”Dit jaar gaan we voor de tweede keer mee met de Rigoletto. Waarom? Omdat we Marijke en Teun Sijbrands hebben leren kennen als geweldige mensen. De sfeer die zij en hun medewerkers weten te scheppen spreekt ons erg aan, een warme deken. En die kerstversiering: Géwéldig! Tot in de kamers toe. ’s Avonds die leuke sfeer, de liedjes, de piano. Wat spéélt die vent! En dat zingen van de manager, Aloys, dat is toch schitterend. Wij hebben veel gereisd. Ook met andere schepen. Wij vinden een vakantie met de Rigoletto helemaal top!”

December - 2014


Irma Kolkman, 43 jaar,  Enschede:  Irma Kolkman, 43 jaar,  Enschede:

“Ik beleef deze reis als pure moeder en dochter quality time! Mijn moeder is 70. Dit is de eerste keer dat wij samen op vakantie gaan en een riviercruise maken. Het bevalt ons allebei hartstikke goed. Méér dan dat! We vinden het allebei een bijzondere ervaring. Een varend hotel en wat een service! Ook zo leuk, dat je meteen aansluiting hebt met andere gasten.  Ideaal om zo midden in het centrum van een stad uit te stappen en dan te genieten van die bijzondere feestelijke kerstmarkten. Ook het avondprogramma is steeds erg leuk.”

December - 2014


Lotte Teunissen uit Nijmegen is 31 jaar, de jongste gast tijdens de Kerstmarktcruise, ze is samen met haar partner Jurrien Jacobsen, 48 jaar, uit Nijmegen: Lotte Teunissen uit Nijmegen is 31 jaar, de jongste gast tijdens de Kerstmarktcruise, ze is samen met haar partner Jurrien Jacobsen, 48 jaar, uit Nijmegen.

Lachend zegt Lotte: “Nee, zelf zou ik nooit verzonnen hebben om met een riviercruise naar Keulen te gaan. Met de auto ben je er zo! Maar dít ís wél super relaxt.”

Jurrien: “Wij hebben deze reis gewonnen met het  Rapiditas Nijmegen Tennistoernooi. Leuk, wij wonnen de . hoofdprijs! Een riviercruise stond niet boven aan ons vakantiewensenlijstje, maar het bevalt ons! Je kunt merken dat alle medewerkers, wie dan ook, het je graag naar de zin maken.”

Lotte:  “Alles is goed verzorgd op de Rigoletto en het is leuk om op deze manier de kerstmarkten in Keulen en Bonn te bezoeken.”

December - 2014


Agatha van Eijk-van Veen, 90 jaar uit Delft geniet op de Rigoletto kerstmarktreis samen met twee zoons. Met Peter, 56 jaar, uit Delft en met Jan, 57 jaar, uit Wageningen: Agatha van Eijk-van Veen, 90 jaar uit Delft geniet op de Rigoletto kerstmarktreis samen met twee zoons. Met Peter, 56 jaar, uit Delft en met Jan, 57 jaar, uit Wageningen:

Agatha heeft de reis cadeau gekregen van al haar kinderen voor haar negentigste verjaardag. Ze zijn het er alle drie over eens: De sfeer en de gastvrijheid op de Rigoletto is fantastisch.

Jan: “Je merkt dat hier mensen werken die met passie en plezier hun werk doen. Geweldig zoals zij tijdens de lunch met feesthoedjes en een heerlijke taart met kaarsjes onze jarige moeder in het zonnetje hebben gezet.”

Het drietal vermaakt  zich opperbest. Er is traplift en een rolstoel aan boord. Met plezier helpen de zonen Agatha instappen en even later zijn ze op weg naar de Kerstmarkten. ‘s Avonds leggen ze een kaartje, drinken een glaasje en genieten met volle teugen van het programma dat geboden wordt.

“Dit was een onvergetelijke vakantie,” zegt Agatha. Haar zonen lachen haar toe en knikken instemmend.

December - 2014


Joop en Maria Theunissen, beiden 66 jaar, uit Groesbeek:Joop en Maria Theunissen

werden met de reis verrast door hun dochter Esther.  Lachend zegt Joop: “ Natuurlijk waren we daar blij mee, maar ik dacht in eerste instantie dat wij te jong zouden zijn voor een rivierreis. Maar dat is niet zo!”

Lachend zegt Joop: “ Natuurlijk waren we daar blij mee, maar ik dacht in eerste instantie dat wij te jong zouden zijn voor een rivierreis. Maar dat is niet zo!”

Maria vult aan: “Het is buitenverwachting. Ik had niet verwacht dat wij het zó leuk zouden vinden! Goed eten en lekker drinken en goed slapen. En wat een aangenaam gezelschap. Ruimte genoeg. Niemand zit elkaar in de weg. Dit is voor ons beslist niet de eerste en de laatste keer, dat wij met SijFa varen.  De sfeer is prima en wat leuk die kerstmarkten! Ik vind het een belevenis. Echt leuk!”

Joop: “Het waren fantastische dagen. Een dikke voor de pluim voor bemanning en bediening.”

December - 2014