SijFaPlus erVaar meer …

 

U denkt misschien: ik voel me goed op wat ongemakken na. Wat zou het fijn zijn er even tussenuit te gaan in een andere omgeving. Met weinig fysieke inspanning toch veel te ervaren. Een comfortabele vakantie met een mix van mensen om me heen. Gezelligheid in een gastvrije, luxe omgeving met een sympathieke bediening. Genieten van heerlijk eten en drinken…

 

SijFaPlus begrijpt uw wensen en laat u ervaren hoe fijn een cruisevakantie kan zijn. Al dan niet alleen, samen maken we er een onvergetelijke belevenis van. Met de mogelijkheid tot discrete, lichte zorg op maat door professionals hopen wij uw ongerief weg te nemen. U zult genieten van luxe, service en vriendelijkheid terwijl een wisselend landschap moeiteloos aan u voorbij glijdt. We leggen aan in historische stadjes waar u desgewenst begeleid een wandeling kunt maken. Lekker uitwaaien en zorgeloos genieten van een weldadige vaarvakantie is mogelijk met SijFaPlus. Vaar met ons mee en laat u verwennen. Wij nemen u graag de dagelijkse zorg uit handen!

 

Moeiteloos erVaren, zorgeloos genieten…

U vaart over prachtige rivieren in binnen- en buitenland. Schilderachtige dorpjes en kastelen bepalen de skyline en wijnranken kleuren de bergen. Tijdens een winterreis dwarrelen soms de sneeuwvlokken en ontstaat er een feeërieke sfeer. We leggen aan midden in het bruisende hart van een stad en als dat niet kan dan zorgen we voor vervoer naar het centrum. Indien wenselijk zorgen wij ervoor dat er iemand op afspraak met u meegaat. U beleeft een fantastische tijd!

 

Waar staat SijFaPlus voor?

Plus betekent meerwaarde, maar wat is die van ons? Wij beschikken over twee prachtige, niet alledaagse locaties. Een geheel andere wereld van onthaasten bevindt zich aan boord van onze schepen, MS Rigoletto en MS Verdi. Wij hebben kennis en kunde van riviercruises, horeca en gastvrijheid. Van mensen en hun wensen voor een ontspannen cruise of evenement. Kwaliteit en comfort staan bij ons hoog in het vaandel. SijFaPlus is dit jaar in het leven geroepen vanuit de visie de luxe en het gemak tijdens de vaarvakantie voor onze gasten te vergroten met een extra faciliteit die naadloos aansluit bij onze bedrijfsfilosofie, ‘Zorgen voor en verwennen van de medemens’. Wij doen dit graag met een warm hart en open mind vanaf het moment van boeking tot aan boord, waar de kapitein en zijn bemanning u thuis laat voelen!

 

SijFaPlus biedt u in samenwerking met Zorgsam laagdrempelige, professionele, lichte zorg op maat zodat u zult genieten van een comfortabele en relaxte vaarvakantie. U ontvangt bij de reissom maximaal twee zorghandelingen per dag met een maximumduur van 15 minuten per keer of één zorghandeling van 30 minuten bijv. assistentie bij douchen. Meer zorg is op aanvraag en tegen meerprijs mogelijk op de cruises van SijFaPlus. Daarbij hanteren wij als beginsel € 7,50 per extra zorghandeling met een maximumduur van 15 minuten.

 

Samenwerking met Zorgsam

 Zorgsam is een bureau voor zorgbemiddeling dat u de mogelijkheid biedt om tijdens uw vaarvakantie dezelfde verzorging te genieten als thuis. SijFaPlus communiceert uw zorgvraag naar Zorgsam  en regelt dat u aan boord op discrete wijze professionele, lichte zorg ontvangt. Net als ieder andere gast geniet u van een heerlijk ontspannen verblijf!

 

Wist u dat?

Wist u dat u de verleende lichte zorg aan boord bij sommige zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk kunt declareren na aftrek van het eigen risico? Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Heeft u een Pgb (Persoonsgebonden budget) dan betaalt u de zorg hieruit. Valt u echter buiten het veranderde zorgstelsel, dan biedt SijFaPlus u in ieder geval met discretie laagdrempelige en professionele, lichte zorg op maat!

 

Respijtzorg

 Bent u mantelzorger en wilt u zelf er even tussenuit cruisen? Dan kan dat, want Zorgsam behartigt ook uw thuistaken zodat het thuisfront niets tekort komt. Kosten aangaande respijtzorg kunt u betalen uit Pgb of vanuit de zorgverzekering. Zorgsam kan u hierover nader inlichten: tel. 06-81239423 of e-mail info@zorgsamvakanties.nl. Reist u samen met de persoon die u verzorgt, dan is lichte respijtzorg aan boord mogelijk zodat ook u even vrij heeft. Respijtzorg is zorg aan een zorgbehoevende, met als doel om diens mantelzorger(s) te ontlasten. Het is een verzamelbegrip voor voorzieningen, die tijdelijk, beroepsmatig of vrijwillig de mantelzorg overnemen en dus respijt verlenen.

 

Hulpmiddelen

Op aanvraag en zolang de voorraad strekt, staan op beide schepen diverse hulpmiddelen tot uw beschikking, zoals douchezitjes, koppelbare handsteunen, toiletverhogers, dekmatrassen, rollators en rolstoelen. Natuurlijk staat het u vrij om eigen hulpmiddelen mee te brengen. Aan boord van onze schepen is het ook altijd mogelijk uw rolstoel en rollator mee te nemen en te gebruiken daarbij rekening houdend met de overige passagiers. Om veiligheidsredenen zullen wij de rolstoelen en rollators die alleen aan wal worden gebruikt in een aparte ruimte opbergen. De bemanning zal ervoor zorgen dat uw hulpmiddel bij het verlaten van het schip aan de kade klaarstaat. Een stoeltjes- of plateaulift verbindt de diverse dekken met elkaar. Ondanks de nodige voorzieningen is minimale mobiliteit vereist voor verblijf op onze schepen; dat is voor het betreden van de cabine en sanitaire gelegenheid. Een nachtportier staat altijd voor u klaar in geval van calamiteit. Hij zal de meereizende zorgprofessional voor u alarmeren.

 

Graag horen wij van uw zorgwensen, tips en reiservaringen. Mocht er behoefte aan lichte zorg bestaan tijdens de overige vaarvakanties van SijFa Cruises, laat ons dat dan weten. Wij zijn er voor u!

 

Mini-Cruise of Ervaringsdag?

Wilt u met een eigen gezelschap van minimaal 60 personen een Mini-Cruise met of zonder zorg bespreken of middels een Ervaringsdag proeven van de wereld van riviercruises? Dan behoort dat tot de mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en  denken graag met u mee!

 

Voor vragen en opmerkingen naar aanleiding van deze tekst, neemt u contact op met SijFaPlus of kom gerust even langs. Koffie en thee staan voor u klaar!

 

 

SijFaPlus

Schutkolk 4a

6582 DB  Heumen

www.sijfaplus.nl

as@sijbrands.biz

Tel. 024-3572008

 

 

SijFaPlus erVaar meer … Zorgeloos genieten!